Faydalanabileceğiniz Türkçe Kaynak Kitaplar
Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi
Turkish Journal of Audiology and Hearing Research Yayında
Turkish Journal of Audiology And Hearing Research yayın hayatına 2018 yılında başlamış hakemli bilimsel bir yayındır. Son sayımız için tıklayın: http://tjaudiologyandhear.com/cilt2_sayi1.html
Türk Eğitim Vakfı Eğitim Burs'una başvurmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine!
         Türk Eğitim Vakfı tarafından 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için burs başvuru formları //burs.tev.org.tr web adresinde yayınlamıştır. Başvurular 18 Ekim 2020 tarihine kadar yapılabilmektedir. Burs başvuru süresinin bitmesini takiben Türk Eğitim Vakfı tarafından yapılacak ön eleme sonrası, ön elemeyi geçerek mülakata katılmayı hak eden öğrencilerimize aşamalar ve hazırladıkları başvuru dosyalarını gönderecekleri birim ile ilgili bilgi e-posta/sms yolu ile yapılacaktır. Başvuru yapacak öğrencilerimiz lütfen ilgili başvuru formunu doldurarak danışmanlarınıza mail atınız.

//fs.hacettepe.edu.tr/bdb/Duyurular/TEV%20Egitim%20Bursu.pdf